Ny singel – För vårt land

En ny singel med ett tydligt tema släpps närmaste veckan från den 3 juli 2018. ”För vårt land” är titeln och innehållet är två låtar riktade till Sverige. Bakom temat på singeln finns en ny trio bestående av Marianne, Marie & Anders. Låtarna är inspelade hos Marie & Anders i Göteborg och släpps på Spotify, Youtube och övriga digitala musikplattformar under vecka 27.

Layout: Alice Ahlvlinder

Den första låten: ”Sverige ska få se Guds härlighet” är skriven och framförs av Marianne Andersson från Vidsel. Marianne berättar hur hon fick sången efter att hon satt sitt alarm på mobilen för att medverka i den kända proklamationen som gick ut på Friends Arena under Awakening Europe 2016: ”Sverige är ett kristet land och skall så förbli”. Sången är en proklamation till alla kristna såväl som andra att Jesus ska bli synlig, ärad och upphöjd i vårt land Sverige. Sången är en signal, ett alarm som på ett positivt sätt syftar till Sveriges uppvaknande.

Den andra låten på singeln: ”Bön för Sverige” är skriven av Anders Johansson och sjungs av hans fru Marie. Sången har legat på sverigebönens hemsida under några år, men kommer nu i en nyinspelad version med trion Marianne, Marie & Anders. Texten är en bön utifrån det allvarliga andliga läge Sverige utvecklats till, en bön om förlåtelse för nationell synd och om att Guds närvaro starkt skall sänka sig ner över vårt land.

Det har nu gått flera decennier med en nedmontering av kristendomen och Gud kallar Sverige att omvända sig för att hans närvaro på nytt skall sänka sig ner till frälsning och helande över vår nation. Sverige är i en allvarlig vågskål just nu och vi är förväntansfulla på vad Gud kommer att göra. Det är en ökad aktivitet av bön i vårt land och vi vill med singeln ”För vårt land” stämma in i denna rörelse för att väcka, uppmuntra och utmana till fortsatt förbön för Sveriges land och folk.

Anders Johansson
Låtskrivare och producent
MaJo Music, Göteborg

Comments are closed