Receive – Instrumental Album

receive500x500

Det har tagit ett år och resultatet är ett helt instrumentalt album med Marie & Anders. Duon som skrivit och spelat sin egen musik sedan flera år tillbaka ger sitt tredje album en helt ny inriktning. Fokus ligger på enkla melodier som blandas ut med lätt improvisation i ett skönt akustiskt sound.

RECEIVE är ett album som inbjuder till vila och avkoppling och har skapats för att göra din kvalitetstid till en ännu större investering. Det är musik som passar utmärkt i en variation av miljöer, men som också kan fångas av olika åldrar. På en promenad i skogen eller på stranden förenar den sig behagligt med naturens stillhet eller just precis där din bästa plats är. Kanske musik för en stunds återhämtning eller en stämningsfull bakgrund till en skön middag.

Skivan med sina tio spår har ett mycket behagligt sound och tanken är att melodierna ska följa varandra helt utan avbrott. Förhoppningen är alltså att albumet kommer att laddas ner i sin helhet för att ge den totala upplevelsen som eftersträvats. Skivan ges ut på duons eget bolag MaJo Music och kommer endast distribueras för streaming och downloading.

Receive – Instrumental: Gå direkt till vår Klicktrack Music Store för att provlyssna alla låtarna från skivan, klicka på skivan för att öppna spåren.

Title: RECEIVE
Artist: MARIE & ANDERS
Catalogue: MAJO24
Label: ℗ 2014 MAJO MUSIC
Release: 2014-03-18 World, Digital Streaming and Download
Digital distributor: PHONOFILE

Tracks:

01 Come to Me
02 From the Bottom of My Heart
03 Receive
04 I Will Give You Rest
05 Learn from Me
06 I’m Coming to You
07 A Spacious Place
08 Always Loved
09 Where I Can See You
10 Glory to You

Comments are closed