NY EP - NU

Marie & Anders - Nu

En ny EP från MaJo Music med titeln ”NU” finns fr o m 19 mars 2019 på de digitala streaming och download-tjänsterna. Detta är den tredje utgåvan i år med Marie & Anders som redan hunnit med två singlar i det nya samarbetet med Marianne Andersson. Trion låter dessutom avslöja att mer är att vänta under året.

Den aktuella EP'n med Marie & Anders innehåller fyra nya låtar på svenska. Till skillnad från deras senare album och singlar som alltmer innehållit lovsånger så delar de nu med sig av sina nya berättande texter. Det skulle kunna ses som en återkoppling till deras första två album som hade mera berättande inslag.

Skivan är en skön blandning av stilar och inleds lätt pulserande och innerligt av Marie med hennes nyskrivna låt ”Jag vill stilla min själ”. Vi hör trummor och synth-mattor som ger en svag aning bakåt i tiden, men med mycket nytt liv och fräschhet. I andra ändan av det musikaliska spannet bjuds det på den oerhört starka sången: "Jag kan se en morgon", framförd av Anders endast till piano och Hammond-orgel.

Det avslutande spåret väcker en positiv känsla som snuddar vid det kända begreppet ”Home Coming" trots att det handlar om helt nyskrivet material. Sången är skriven av Anders och är ett fantastiskt exempel på styrkan som finns i musikalisk enkelhet.

Marie & Anders visar än en gång prov på äktheten i sitt framförande, något som blir en självklar kombination med det varma och raka innehållet. Ingen kommer att gå miste om deras längtan att förmedla hoppet som finns i en personlig Gudsrelation.


MaJo Music

Produktion och förlag


Värdigt är Guds Lamm - Singel februari 2019

Ännu en singel i konstellationen Marie & Anders och Marianne ligger ute på de digitala steaming och download-plattformarna. "Värdigt är Guds Lamm" heter låten som är skriven av Anders Johansson. Det är en traditionell och lättillgänglig lovsång med berättande verser. Texten har ett centralt kristet tema och börjar med Guds trofasthet, hans utgivande kärlek och får sitt crescendo i refrängens mäktiga tillbedjan och proklamation:


"Värdigt är Guds Lamm som har segrat över döden,
Värdigt är Guds Lamm - alla knän skall böja sig,
Värdigt är Guds Lamm - varje tunga skall bekänna
Endast Jesus Herre är".


Noter till vår musik finns i vår webbshop majo-music.myshopify.com

Helig Ande kom och möt oss här - Singelrelease januari 2019

Ett av historiens mäktigaste skiften ägde rum då Jesus Kristus steg upp till himlen för att ta plats vid Faderns högra sida och då Den Helige Ande, enligt Guds löfte sändes till jorden över en liten skara lärjungar som väntade i bön. Församlingens tidsålder var därmed inledd och Den Helige Ande har varit och kommer sedan dess ständigt vara närvarande på jorden genom församlingen tills hon hämtas hem av Jesus själv.

Med Guds folk i alla tider - för alla människor, för varje ny generation, för varje ny tid och för varje plats - vill vi alltid välkomna den Helige Ande med Guds sanna närvaro. Vårt hjärtas djupa längtan och bön är: ”Helig Ande kom och möt oss här”
Omslagsfoto: Marie Johansson

Vi är oerhört glada att få presentera denna sång på svenska. Tack till David Media AB för hjälp med auktorisering av den svenska texten. Vår förhoppning är att sången ska få bli till stor betydelse här i Skandinavien.

Titel:
Helig Ande kom och möt oss här
Artist: Marie & Anders, feat. Marianne Andersson
Katalog: MAJO191
Produktion: 2019 MaJo Music
Digital distribution på: Spotify, Apple Music/iTunes, Youtube, Googleplay mfl

Copyline:
Babbie Mason, Marty Hennis Originalets titel: Holy Spirit Come and fill this place Svensk översättning: Anders Johansson 1996 May Sun Music / Word Music, LLC (Admin. for Small Stone Media Scandinavia by David Media AB)

Boka oss gärna för gudstjänstmedverkan.

Marie & Anders MaJo Music